Kaupallinen yhteistyö Kustantamo S&S kanssa. Tämä julkaisu sisältää mainoslinkkejä.

Lukupiiri Piste on virtuaalinen lukupiiri Instagramissa. Joulukuussa 2020 luimme yhdessä Elsa Ervastin ja Joonas Turusen Pitch!-kirjan (2020, Kustantamo S&S).

Elsa Ervasti on teatteritaiteen maisteri ja viestinnän ammattilainen, joka on valmentanut satoja suomalaisia start up- ja pk-yrittäjiä esiintymisessä ja pitchaamisessa.

Tammikuun kuukauden kirja on yksi Kauppalehti Option listaamista vuoden 2020 parhaista talouskirjoista! 

Pitchaus eli napakka myyntipuhe on välttämätön taito yhä kiivastahtisemmassa työelämässä. Omia ideoita ei voi hautoa vakan alla tai esitelmöidä niistä laveasti. On osattava kiteyttää ja vakuuttaa – nopeasti. Innostavan tiivistämisen taitoa tarvitaan minkä tahansa työpaikan palavereissa, apuraha- tai työhakemuksia tehdessä ja luovalla alalla, mutta myös kasvuyrittäjyyden maailmassa. 

Suomalaisille kirjoitettu teos käy läpi pitchauksen ja hyvän myyntipuheen elementtejä rakenteesta käytännön vinkkeihin, ja opitaan, mitä pitchaus käytännössä tarkoittaa. Oman näkemyksensä kertovat tunnetut sijoittajat, taiteilijat ja yrittäjät, kuten Saga Forss, Peter Vesterbacka, Riku Asikainen ja Katriina Haikala. Kirjassa tutustutaan pitchauskulttuuriin ilmiönä ja pitchauksen teknisiin saloihin hauskoilla harjoituksilla. Persoonallinen ja vaikuttava esiintyminen on sallittua ja mahdollista ihan jokaiselle – myös ujoille ja jäykille. Tämä kirja auttaa sinua löytämään oman tapasi vakuuttaa!


Lukupiiri Pisteen host Helena Kastikainen haastatteli tammikuussa Pitch!-kirjan kirjailija Elsa Ervastia. Kirjailijahaastattelussa keskusteltiin mm. pitchaamisesta työelämätaitona, esiintymisjännityksestä ja erilaisista keinoista parantaa omaa esiintymistään. Löydät haastattelun parhaita paloja lukupiirin IGTV:stä ja koko haastattelun podcastina Spotifysta.

Kuuntele Elsa Ervastin kirjailijahaastattelu Spotifysta:

Tilaa Pitch!-kirja Adlibriksestä tai kuuntele äänikirjana Bookbetissä. Bookbeatin uusille käyttäjille 2 viikon maksuton* kokeilu tästä linkistä.

*Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi, BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa. 

Helena-Kastikainen-Elsa-Ervasti-Pitch-Lukupiiri-Piste-kirjakerho-5.
Elsa-Ervasti-Joonas-Turunen-Pitch-Kustantamo-SS

Tilaa lukupiirin maksuton jäsenkirje täältä, niin saat tiedon seuraavasta lukupiirikirjasta ensimmäisten joukossa.

Tutustu myös aikaisempiin kirjailijahaastatteluihin: